Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Sahne sanatları öğrencilerinin performansı ayakta alkışlandı

Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenlerine öğrencilerin aileleri ve Büyükçekmeceli sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.

Mezuniyet töreni renkli gösterilere sahne oldu

Büyükçekmece Halk Akademileri Sahne Sanatları mezuniyet törenlerinde Ercan Sönmez, Poyraz Tat ve Orçin Arabacı eğitmenliğinde bağlama, gitar ve keman mezuniyet gösterisi, Ozan Akanaras eğitmenliğinde bağlama mezuniyet gösterisi ve Samet Kölemen, Ömer Bozan, Aytaç Bölük, Şener Günay, Nedim Ayaser eğitmenliğinde halk oyunları mezuniyet gösterileri gerçekleşti. Halk akademisi öğrencileri seslendirdikleri şarkılar ve sergiledikleri etkileyici performanslarla ayakta alkışlandı. Mezuniyet törenlerinin finalinde Büyükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu tarafından Halk Akademisi Eğitmenlerine Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183