Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber haberler

Bu haber kez okundu.

ÖĞRETMENLERE KÜLTÜR SANAT SEZONU SUNUMU

 Toplantıda, öğretmenlere ve zümre başkanlarına, Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün vizyon proejeleri, Eyüpsultan Tiyatro Okulu, Eyüpsultan Karikatür Okulu, Eyüpsultan Halk Oyunları Topluluğu ve Eyüpsultan Yazı Akademisi’nin, amaçları, hedefleri ve bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bir sunum yapıldı.


“İLÇEDE VAR OLAN YETENEKLERİ KEŞFETMEK İSTİYORUZ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Eyüpsultan Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Davut Akgül, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in gençleri çok önemsediğini ve ilçede var olan genç yetenekleri keşfetmek istediklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Örgün eğitim çağındaki bu genç yetenekleri, en doğru şekilde hazırlamak, onların potansiyellerini ortaya çıkarmak, bu potansiyeli en doğru şekilde kanalize etmek hepimizin, başta öğretmenlerimizin sorumluluğu. Bu şehrin hizmetkarı olan bir kamu kurumu olarak bu tür konulara ilgisiz kalamayız. Özellikle Kültür İşleri Müdürlüğü’nün ana amaçlarından bir tanesi de gençlere dönük kültür sanat hizmetlerini tabana yaymaktır.


“ÖĞRETMENLERİMİZİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

Doğal olarak bir iş birliği yapmamız gerekiyor ve biz bu iş birliğimizi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız protokol çerçevesinde gayet güzel ve başarılı bir şekilde yürütüyoruz. Tiyatro Okulu’na, Yazı Akademisi’ne, Karikatür Okulu’na, Halk Oyunları Topluluğu’na ve bunlara ilaveten Eyüpsultan Çocuk Korosu’na genç yetenekleri bulup kazandırmak adına siz değerli öğretmenlerimizden destek istiyoruz.”


Kültür İşleri Müdürü Davut Akgül’ün konuşmasının ardından Eyüpsultan Karikatür Okulu Hocası Ahmet Altay, Tiyatro Okulu Hocalarından Yasin Çetin, Yazı Akademisi’nden Hüseyin Akın, Eyüpsultan Halk Oyunları Topluluğu Koordinatörü Elnur İnaltekin ve Eyüpsultan Çocuk Korosu Hocalarından Cengiz Gökdemir, bölümleri ile ilgili sunumlarını gerçekleştirip, öğretmenlerden gelen soruları yanıtladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183