Öne Çıkanlar proje IGDIR iftar asker Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu

Bu haber kez okundu.

KADIN FOTOĞRAFÇILAR DERNEĞİ KURULDU

Kadın Fotoğrafçılar Derneği, yurt içinde ve yurt dışında kadın fotoğrafçıları tanıtarak, etkinliklerinin izlenmesini sağlamak, toplumsal konularda duyarlı davranarak fotoğraf projeleri hazırlamak için mayıs ayında kuruldu. Derneğin kuruluşunda ayrıca, kadın fotoğrafçı ve fotoğraf temelli üretim yapan kadın sanatçıları destekleyici projeler üreterek çalışmaların görünürlüğünü ve bilinirliğini artırmak amaçlandı.

Derneğin kuruluşu ile ilgili bilgi veren Kadın Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Esin Koç, şunları söyledi: “Dernek olarak, toplumsal cinsiyet bağlamında var olan eşitsizliğin fotoğraf ve sanat alanındaki yansımaları nedeniyle, kadın fotoğrafçıların hak ettikleri alanlarda yeterli düzeyde bulunmamaları ve temsil edilmemeleri sorunlarını ortadan kaldırmak, kadın fotoğrafçı ve fotoğraf temelli üretim yapan kadın sanatçıları desteklemek hedefi ile yola çıktık.”

Kadın fotoğrafçılar, fotoğraf temelli üretim yapan kadın sanatçılar, ve üretimine katkıda bulunan kadınlar (fotoğraf editörü, kültür-sanat yöneticisi, sanat yazarı, küratör, fotoğrafla ilişkili öğretim görevlisi ve akademisyen) web sayfası üzerinden derneğe üye olarak çalışmaların içinde yer alabilirler.

Daha fazla bilgi ve üyelik için dernekle iletişime geçebilirsiniz.

Bilgi İçin: Telefon: +90 530 146 47 88

e-posta: [email protected]

www.kadinfotografcilar.org

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183