Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

hem deneyim hem de hediyeler kazandılar

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in seçim öncesi söz verdiği 53 projeden biri olan Uygulamalı Eğitim Platosu projesi adı altında Deneyim Okulu açıldı. Yaşları 16-23 arası 600 kadar genç Deneyim Okulu'na kaydolarak birer hafta süreyle belediyenin farklı birimlerinde çalışma imkanı buldu.

Gençlerden kimisi temizlik işçisi oldu sokakları süpürdü, kimisi zabıta oldu fiyatları denetledi, kimisi de asfalt döktü. Kağıthane Belediyesi'nin projesi olan Deneyim Okulu ile gençler birçok farklı alanda iş tecrübesi kazandı.

Deneyim Okulu'nun dönem sonu programı da renkli geçti. Gençlere katılım sertifikaları verilirken çekilişle 600 gencin tamamına akıllı saat hediye edildi. Ayrıca yapılan çekilişle 4 gence macbook, 4 gence elektrikli scooter, 4 gence tablet, 4 gence applewatch, 4 gence ıphone 11 telefon hediye edildi.

Gençlere Sertifika ve ödüllerini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin birlikte verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183