Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

GÜZEL SANATLAR AKADEMİSİ YAZ SANAT ATÖLYELERİ BAŞLIYOR

4 kategoride gerçekleştirilecek atölyeler, 1 Eylül’e dek devam edecek. Çocukların yaz dönemini keyifli bir şekilde geçirmeleri için eğlendiren ve öğreten atölyeler düzenleyen GSA’da ; Ebru, Özel Gereksinimli Resim Atölyesi, Kaligrafi, Maket Tasarımı, Seramik Atölyesi, Güzel Sanatlara Hazırlık, Sanat Tarihi, Resimde Ritim Atölyesi, Sanat Tarihinde Akımlar, Perspektif Atölyesi, Storyboard Atölyesi, Stop Motion  Atölyesi başlıklarında atölyeler gerçekleştirilecek.

Güzel Sanatlar Akademisi, özel eğitime ihtiyaç duyan çocukları da sanatla kucaklıyor. Özel gereksinimli çocukların hayata aktif katılımına ve sosyalleşmesine katkı sağlamak amacıyla, 7-14 yaş aralığındaki çocuklara özel resim atölyesi düzenliyor.

Alanında uzman, usta öğreticilerin eşlik edeceği, her branş için 2 hafta sürecek sanat eğitimleri, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Başvurular yüz yüze yapılıyor

Toplumun tüm kesimine sanatı ulaşılabilir kılmayı hedefleyen yeni nesil kamusal sanat okulu olma özelliği taşıyan Akademinin yaz sanat atölyelerine başvurular yüz yüze yapılıyor. Atölyelere kayıt yaptırmak isteyenler, Tevfikbey Mahallesi’ndeki GüzGSA Yaz Atölyeleri.JPG adlı eki önizle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183