Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

En Çok Okunan Kitap Belli Oldu

İlçede okuma alışkanlığını artırmak, güçlendirmek ve kitap sevgisini aşılamak için 2’si gezici olmak üzere toplam 22 kütüphaneyi vatandaşların kullanımına sunan Beylikdüzü Belediyesi 2022 istatistiklerini ve en çok okunan ilk 3 kitabı paylaştı. Okuyucu istatistikleriyle hazırlanan verilerde yıl içerisinde yetişkin kategorisinde en çok okunan kitap Paulo Coelho’nun ‘Simyacı’ kitabı oldu. Gençlik kategorisinde J. K. Rowling’in ‘Harry Potter ve Felsefe Taşı’ kitabı, çocuk kategorisinde ise Valerie Thomas’ın ‘Sakar Cadı Vini’nin Dev Balkabağı’ en çok okunan kitap oldu.

Beylikdüzü’ndeki kütüphaneler 214 binden fazla kullanıcıyı ağırladı

Yıl boyunca kütüphane hizmetlerini özverili bir şeklide sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, konforlu ders çalışma alanlarıyla da özellikle öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. 2022 yılı içerisinde ilçede bulunan kütüphaneler 214 bin 564 kullanıcıyı ağırlarken, ödünç verilen kitap sayısı ise 58 bin 894 adete ulaştı.

Öte yandan eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle hayata geçen iki adet Gezici Kütüphane ilçede 36 okulu ziyaret ederek 52 bin 455 öğrencinin binlerce basılı esere ücretsiz olarak erişimini sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183