Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Beylikdüzü'nde LGS -YKS Hazırlık Kursları Başladı

Beylikdüzü’nde eğitim, kültür- sanat ve spor alanında sürdürdüğü birçok faaliyetle gençlere her zaman destek olan Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen, LGS (Liselere giriş sistemi) ve YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) hazırlık kursları başladı. İyi bir eğitim hayali kuran gençlerin sınavlara daha iyi hazırlanabilmesi için hayata geçirilen kurslarda; 8-12. sınıf ile liseden mezun olmuş 366 kişi eğitim alıyor.

"Yıl boyunca öğrencilere ücretsiz deneme sınavları"

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Kültürsem bünyesinde faaliyetlerini sürdüren LGS ve YKS kurslarında, derslerin yanı sıra yıl boyunca öğrencilere ücretsiz deneme sınavları da düzenliyor.  Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi gerçekleşen kurslarda sınavlara hazırlanan öğrencilerin en iyi, en etkili şekilde eğitim almaları ve sınav motivasyonlarının yükseltilmesi hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183