Öne Çıkanlar CHP gündem haber Yerel seçim Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Başkan Gökhan Yüksel, 'İki Kuşağın Birleşmesi' adlı etkinlikte öğrencilerle buluştu

       Etkinlikte İFBM Öğretmenler Korosu tarafından geçmişten günümüze gelen ve izleyenleri kuşaklar arasında uzun bir yolculuğa çıkaran birbirinden güzel şarkılar ve türküler seslendirildi. Ardından ülkemiz müzik kültürüne katkısı olan Muazzez Ersoy ve Barış Manço gibi unutulmaz birçok sanatçı öğrenciler tarafından sahnede canlandırıldı.

Daha sonra kısa bir konuşma yapmak üzere sahneye çıkan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel; velileri, öğretmenleri ve öğrencileri selamladı. Başkan Yüksel konuşmasında, "Kentimizin gündemi çok yoğun. Depremden dolayı alınacak önlemler var. 470 bin kişilik kentimizin sorunlarıyla ilgilenmek var, ama 'öğrenci kardeşlerin seni çağırıyor' denildiğinde duyarsız kalamadım. Çok da güzel projenizi duyunca; sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü unutmamış gençlerimizle büyüklerimizin bu çok kıymetli buluşmasından ötürü heyecan duydum. Annemizin, babamızın, dedemizin, ninemizin ya da yaşı büyük olan tanıdıklarımız veya tanımadıklarımızın değerini bilmek gerekiyor. Bugün siz bu güzel projeyle hem büyüklerinize güzel bir gün yaşattınız, hem de bugün sizler için çok güzel oldu diye ümit ediyorum. O yüzden yanınızdayım. Bu projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çocuklara yönelik gelecek tavsiyelerinde bulunan ve kendinden örnekler veren Başkan Gökhan Yüksel, "Sizler yarının yöneticilerisiniz, bunu unutmayın sevgili öğrenci kardeşlerim. Sizler de farklı meslek gruplarında bizleri temsil edeceksiniz. Kendinize güvenin, hayal edin ve hedefleyin. Ben de sizler gibi bu öğrenci koltuğundan geçtim. Atalar'da Ergenekon İlkokulunda derslerimize çalıştık, okulumuzu kazandık, üniversitemizi bitirdik ve ülkemize iyi şeyler kazandırabilmek için bugün belediye başkanı olarak karşınızdayım. Sizler de hedeflerinizi yüksek tutun. Sizlere güveniyorum, çok teşekkür ediyorum; iyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile okul öğrencileri ve öğretmenleri hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183