Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

başkan amcamıza teşekkür ediyoruz

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in, çocukların eğitimine verdiği önemle gerçekleştirilen kırtasiye yardımları, bu eğitim döneminde de sürüyor.  Başkan Mesut Üner okulların açılmasıyla birlikte her öğretim yılı döneminde yaptığı kırtasiye yardımları uygulamasını başlatarak hiçbir ayrım yapmadan, ilçede okula başlayan tüm minik öğrencileri kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler ile sevindirdi. Eğitime verdiği desteklerle adından söz ettiren Belediye Başkanı Mesut Üner, ilçe genelindeki okullarda 1. Sınıfa başlayan tüm öğrencilere daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kırtasiye yardımında bulundu.

Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından öğrencilere hazırlanan hediyeler, İlçe Kaymakamı, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü tarafından okullar tek tek ziyaret edilerek öğrencilere verildi.

Kararlıyız… Eğitimin En Büyük Destekçisi Olmaya Devam Edeceğiz

Eğitim sevdalısı olarak bilinen Başkan Mesut Üner, sosyal belediyeciliğin gereği olarak en büyük desteği her zaman eğitime verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek “Daha önce yaptığımız kırtasiye yardımını bu yılda devam ettiriyoruz, velilerimize ve öğrencilerimize verdiğimiz sözü yine tutuyoruz. Bu eğitim ve öğretim yılında da, çocuklarımızı sevindirmeyi ve ailelerine destek olmayı hedefledik. İlçemizde uyum çerçevesi dâhilinde okullarına başlayan 1. Sınıf öğrencilerimize kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyelerini hazırlayarak dağıtımını gerçekleştirdik. Belediye olarak eğitime her türlü desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını gidermenin yanında öğrencilerimiz için sosyal ve kültürel hizmetler gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızı önemsiyoruz, çünkü bu ülkenin kalkınması, ilerlemesi ve çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşması ancak eğitimli bireylerin çoğalmasıyla mümkün olacaktır. Sosyal Belediyecilik kapsamında çocuklarımız için eğitimin her alanında yardımlara devam etmekte kararlıyız. Eğitime desteğimiz her alanda devam ediyor. Sürekli Eğitim Merkezimizde üniversite öğrencilerimize ücretsiz kurs veriyoruz, tüm öğrencilerimize deneme sınavları yapıyoruz. Eğitim konusunda hiçbir masraftan kaçmıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılı tüm çocuklarımıza, gençlerimize, eğitimcilerimize ve velilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu eğitim, öğretim yılında da hedeflerimizi yakalamak için çalışmalarınıza ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin eğitimine her alanda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Velilerden Başkan Mesut Üner’e Teşekkür

Okula yeni başlayan çocuklarının heyecanını paylaşan veliler Belediye Başkanı Mesut Üner tarafından hazırlanan hediyeleri alan çocuklarının mutluluklarına ortak olarak Başkan Mesut Üner’e sık sık teşekkürlerini ilettiklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183