Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Başarının Değişmeyen Adresi ''Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi''

Lise veya üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz eğitim desteği sunan Sultangazi Belediyesi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), bu yıl da başarılı öğrencileriyle adından söz ettiriyor. YKS 2022’ye SEDA ile hazırlanan 446 öğrenci; İTÜ, ODTÜ, Boğaziçi Üniversitesi gibi okulların da aralarında bulunduğu üniversitelerde hayallerindeki bölümlere yerleşti.

SEDA’nın YKS 2022 Gurur Tablosu

Bu yıl YKS’de SEDA ile başarıya ulaşan öğrencilerin kazandıkları bölümler ve bazı üniversiteler şöyle sıralanıyor:

Tıp Fakültesi:

22

Psikoloji ve PDR:

23

Hukuk Fakültesi:

12

Eğitim Fakültesi:

32

Diş Hekimliği ve Eczacılık:

17

Yönetim Bilişim Sistemleri:

25

Mimarlık ve Mühendislik

74

Uçak ve Uzay Mühendisliği:

4

İTÜ, ODTÜ, YTÜ, Boğaziçi, GS ve KOÇ Üniversiteleri:

23

Hemşirelik ve Ebelik Fakültesi:

21

Diğer Bölümler:

220

Özverili Yaklaşım Başarı Getiriyor

Alanlarının en iyileri arasından seçilen SEDA öğretmenleri, gençlerin hayallerine kavuşabilmesi için özverili bir yaklaşım sergiliyor. Öğrencilerin farklı öğrenme tarzlarını dikkate alarak kişiye özel başarı reçetesi uygulayan öğretmenler, ders saatleri dışında da öğrencilerle ilgilenmeye devam ediyor, anlamadıkları konuları tekrar anlatıyor ve öğrencilerin ihtiyaç duyabilecekleri psikolojik desteği sağlıyor. Öğrenciler de, sınavlarda elde ettikleri başarıların arkasında, SEDA’yı diğer kurslardan ayıran bu üstün nitelikli ve özverili eğitim anlayışının yattığını belirterek Sultangazi Belediyesi’ne teşekkür ediyorlar.

SEDA Ücretli Kursları Geride Bırakıyor

Sınavlarda başarı getiren nitelikli eğitimi ücretsiz olarak öğrencilerle buluşturan SEDA, başarı ortalamasıyla çoğu ücretli hazırlık kursunu geride bırakıyor. Ferah ve geniş imkânlara sahip öğrenme ortamlarının yanı sıra sunduğu kaliteli eğitim materyalleri, SEDA’yı sınavlara hazırlıkta öne çıkarıyor. Tüm bunlara öğrenci odaklı eğitim anlayışı da eklenince SEDA, her yıl başarının değişmeyen adresi olmayı sürdürüyor.

Hem Öğrencilere Hem de Ailelerine Büyük Destek

SEDA ile yalnız öğrencilere değil, ailelere de önemli bir destek sunduklarını belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sınava SEDA ile hazırlanan gençlerimiz, bu yıl da birbirinden güzel bölümlere yerleşerek bizleri gururlandırdılar. Kıymetli kardeşlerimi, ailelerini ve SEDA’da görev alan arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarıyla çoğu ücretli hazırlık kursunu geride bırakan SEDA, öğrencilerimizin yanı sıra ailelerimize de önemli bir destek sağlıyor. Bu kardeşlerimizin ücretli kurslara gitmeleri halinde ödenmesi gerekecek yıllık en az 15-20 milyon TL, SEDA sayesinde ailelerimizin cebinde kalıyor. Böylece hem gençlerimizin en güzel şekilde eğitim almasına destek oluyoruz hem de ailelerimize güzel bir katkı sunuyoruz. Eğitim, bizim için en önemli konu. SEDA’nın yanı sıra Bilim Merkezimizle, Diplomasi Akademilerimizle, Yazı Akademimizle, Spor Akademilerimizle, kültür gezilerimizle, çok sayıdaki kütüphanelerimizle, Gençlik Merkezlerimizle ve dahasıyla, Sultangazi’nin pırıl pırıl çocuklarını, gençlerini geleceğe en güzel şekilde hazırlamaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183