Öne Çıkanlar Ediyor SAGEM ITVS Halkın Tepkisi ab

Bu haber kez okundu.

Asım Gültekin Dergicilik Okulu yeni yazarlarını arıyor

Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Asım Gültekin Dergicilik Okulu, gençlerin dergicilik hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.  Ortaokul (10-13), lise (14-18) ve üniversite (19-24) yaş grubundaki gençlerin katılabileceği programda mülakatlar, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde 24-24 Eylül tarihleri arasımda yapılacak.

TEMEL BECERİLER KAZANDIRACAK

Dergiciliğe dair bilinmeyenlere ışık tutacak program, 8 ay sürecek. Gençlere yazı yazma hakkında temel beceri kazandırmayı ve yazmaya yönelik farkındalık oluşturmayı hedefleyen okula başvurular [email protected] adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Asım Gültekin Dergicilik Okulu ile ilgili detaylı bilgiye 444 00 73 nolu telefondan da ulaşılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183