Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

"TREND OLACAK ŞARKI"

Pop muziğin isimlerinden Rıdvan Yıldırım yaz dönemi yaklaşırken sevenlerine yeni projesinden ve yeni klibinden bahsetti. "Yaz aylarında heryerde şarkımı duyabilirsiniz . İstedigim gibi oldu aranjmanlar , sadece klibimiz kaldı . Onu da en kısa sürede çekip sizlere sunmayı planlanlıyorum . Umarım çok seversiniz , zaten sevdiğiniz bildiğiniz bir şarkı . Benim içinde manevi değeri olan , söz müziği sevgili Atilla Taş ' a ait olan bir şarkıyı yeniden sizlerle buluşturmak için heyecanlanıyorum .' İfadelerine yer verdi .

TREND OLACAK BİR ŞARKI !

Yeni soundlarla hazırlanan şarkısı hakkında konuşan Yıldırım ' Gençlerin sevdiği soundlar, çok sevdiğim bir aranjör ile çalıştım oda hakkını verdi . Yazın trendi olabilir ." Şeklinde cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183