Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

Tatlısını yerken, kahvesini yudumlamayı sevenler için Tacoffy

Reçeteleri kendine özgü alacart tatlıları , başka bir yerde adını duymuş olsanız da farklı sunum ve  tarzlarıyla dolap tatlıları mutlaka tadılmalı. Her ziyaretinizde farklı bir tatlıyı tatmalısınız. Menü de yeni nesil kahve ve kokteylleri, kendine özgü Fransız ve İtalyan sandviçleri, Batı  ve Anadolu kültürünü harmanlayan tepsi kahvaltısıyla her gün 08:00 -00:00 saatleri arasında sizleri ağırlamayı bekliyor.

AYGÜN : YENİ BİR İSİM, BU BAŞLANGIÇ OLACAK

Tacoffy Yeşilköy İğde Sokak’ta beş işletme ortağı tarafından ilk şube olma amacıyla açıldı.  Soner Gültekin, Taner Ercan, Taygun Sürer, Adem Göktürk ve Eren Gültekin’in markalaşma için ilk adımı olan mekan geçtiğimiz hafta da sade ve mütevazi bir organizasyonla kapılarını açmıştı. İşletmecilerinin aile, akraba ve dostlarının davet edildiği açılışta CHP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Gökhan Aygün kurdeleyi kesti. Aygün “ Soner ağabeyimizin öncülüğünde Eren, Taner, Taygun ve Adem kardeşlerimizin ilmek ilmek işleyerek oluşturdukları bu işletme için öncelikle hayırlı olsun diyorum. Tabi ben Küçükçekmece’de yerel siyaset yapan birisi olarak bu işletmenin Küçükçekmece’de  açılmasını daha çok arzu ederdim. İnşallah bu başlangıç olacak. Küçükçekmece’de de böyle bir işletmeyi yapacaklarının sözünü aldım. Yeni bir isim, kendi markalarını oluşturmuş olmaları son derece önemli. Ben öncesinde gelerek bütün tatlarımızı denedim. Gerçekten çok güzel ürünler var. Bölgeye çok gelen birisi olarak Yeşilköy’de böyle bir mekanın ihtiyaç olduğu kanaatindeyim.” Dedi.

Adres: Yeşilköy Mahallesi İğde Sokak No:4-6 Yeşilköy- İstanbul

Instagram: @tacoffyy

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183