Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

SULTANGAZİLİLER BOĞAZ'IN TADINI ÇIKARIYOR

Sultangazi Belediyesi, GençOFest ile birbirinden keyifli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Belediyenin organize ettiği Boğaz Gezileri de Sultangazililerin en çok sevdikleri etkinlikler arasında yer alıyor. Belediyenin servisleriyle Kabataş İskelesi’ne ulaşan vatandaşlar, yine Sultangazi Belediyesi’nin kendileri için hazırladığı vapurda yerlerini alarak Boğaz Gezisine başlıyorlar.

‘Komşularımız İstanbul Boğazı’nın güzelliklerine keyifle şahit oluyorlar’

Sultangazililerin mutluluğu için gayretle çalışmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Kıymetli komşularımız için düzenlediğimiz GençOFest, çok güzel etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında gerçekleştirdiğimiz Boğaz Gezilerimizle, komşularımızı Sultangazi’den Kabataş İskelesi’ne götürüyoruz. Ardından, onlar için özenle hazırladığımız vapurumuzda kendilerini ağırlıyoruz. Vapurumuzda ikramlarımız da komşularımızı bekliyor. Rehberlerin verdiği bilgiler, keyifli müzikler ve ikramlarımızla komşularımız, son derece keyifli bir Boğaz Turu yapmış oluyorlar. Gezinin ardından yine servislerimizle komşularımızı Sultangazi’ye getiriyoruz. Komşularımızın mutluluğunu gördükçe biz onlardan daha fazla mutlu oluyoruz. ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183