Öne Çıkanlar ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu Kartal Belediyesi

Bu haber kez okundu.

ŞIRNAK’TAN MAKEDONYA’YA ÇATALCA SESLERİ

ÇATALCA BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMI ŞIRNAK DEPLASMININDAN GALİBİYETLE DÖNDÜ

Başkan Mesut Üner’in göreve gelir gelmez kuruluşunu gerçekleştirdiği 18 farklı branşta 34 konusunun uzmanı antrenör ve 1800'ü Lisanslı 5000 sporcusu olan Çatalca Belediyespor Kulübü’nün bölgemizde ilk ve tek TFF 1.Lig'de mücadele eden Kadın Futbol takımı bu hafta sonu Şırnak deplasmanında mücadele etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyerek maça hakim olan Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı sahadan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Zorlu deplasman yolculuğundan galip dönen Çatalca Belediyespor Kadın Futbol Takımı ilçe halkında büyük bir sevinç yaşattı.

 

YURT DIŞINDA KUZEY MAKEDONYA’NIN BAŞKENTİ ÜSKÜP’TE TÜRKİYE’Yİ ÇATALCA BELEDİYESİ TEMSİL ETTİ

İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle Kuzey Makedonya başkenti Üsküp’te özellikle balkan ülkelerinin katılım sağladığı uluslararası bir kültür etkinliği organize edildi. Etkinliğe Sırbistan, Bulgaristan, Kosova, Kuzey Makedonya, Karadağ ve ülkemizi temsilen Çatalca Belediyesi Kültür Müdürlüğü müzik grubuyla katılım sağladı. Üsküp Belediye Başkanı Visar Ganiu, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'e kültür etkinliğine katkılarından dolayı teşekkür etti.  

 

 

BAŞKAN MESUT ÜNER; ‘’TÜM TÜRKİYE ve DÜNYA ÇATALCA ADINI BAŞARILARLA DUYMAYA DURMAKSIZIN DEVAM EDECEK.’’

 

Şırnak’tan Makedonya’ya başarılarla geçen verimli, başarılı ve gururla geçen bir hafta sonu sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Çatalca ilçemize hizmet yolunda, ilçemize tarihi hizmetleri kazandırmanın haklı gururuyla halkımızın karşısına çıkmanın sevincini yaşadığımız dönemde, sadece efsane projelerin kazanımı değil, eğitim, kültür-sanat ve spor alanında gelen üst üste başarılar sevincimizi doruklara çıkarıyor. Düşünün Şırnak’tan Kuzey Makedomya’nın başkenti Üsküp’e 2445 km. gibi geniş bir alanda hafta sonu Çatalca sesleri yükseldi. Şırnak’ta bölgemizin ilk ve tek TFF 1.Lig'de mücadele eden Kadın Futbol takımımız, Üsküp’te ise Kültür Müdürlüğümüzün orkestrasının resitali göğsümüzü kabarttı. Böylesine büyük gurur ve sevinçler, ilçemize hizmet yolunda tüm yorgunluğumuzu bitirirken, bizlere güç verdi. Daha nice başarılarla dolu günler içinde olmak için var gücümüzle ilk günkü aşkla çalışmalarımıza durmaksızın devam edeceğiz. Tüm Çatalca halkımıza böylesine önemli gurur ve sevinç hayırlara vesile olsun. Teşekkürler Çatalca.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183