Öne Çıkanlar ibb 23 Ekim fındık fiyatları! PKK 18 mart pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

Sarıgöl Caddesi yenilendi

Ortabayır, Gültepe, Telsizler ve Harmantepe mahalle sakinlerinin sıklıkla kullandığı 500 metrelik Sarıgöl Caddesi’nde yol düzenleme ve asfaltlama çalışması yapıldı. Cadde yolu 700 ton asfaltla baştan sona yenilendi. Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 15 kişilik ekip 5 iş makinası ve 6 kamyonla çalışmayı 2 günde tamamladı. Çalışma sonunda yolda çukur ve çatlaklar giderilerek trafikte sürüş güvenliği sağlandı, oluşabilecek su ve toz birikintileri önlendi. Yolda yaya önceliğini belirtici sarı çizgi çalışması da yapılacak.

“ÇALIŞMALARIMIZI HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADIK”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin çalışmaları yerinde inceledi. Ülke genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma döneminde yol yenileme ve onarım çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Öztekin, ''Kısıtlama nedeniyle yollar boş. Bu sayede çalışmalarımızı hızlı bir şekilde tamamladık. Kağıthane'nin tüm mahallelerinde yol yenileme, bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'' şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183