Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

RİZE, BAYBURT VE ŞİLELİLER ÜMRANİYEDE HASRET GİDERDİ

Ümraniye Belediyesi ilçedeki kültürel zenginliğe dikkat çekmek ve memleketlerinden ayrı yaşadıkları için özlem içerisinde olan Ümraniyelileri bir araya getirmek Rize, Bayburt ve Şilelilerin derneklerini misafir ederek iftarda bir araya getirdi. “Anadolu Ümraniye’de” programında kez de Ümraniye’de ikamet eden Rize, Bayburt ve Şileliler ağırlandı. Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen buluşmaya toplam 26 dernek katılım sağladı. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım iftar öncesi masaları gezerek vatandaşlar ve dernek üyeleri ile selamlaştı.

Vatandaşlar ve dernek üyelerini selamlayan Yıldırım, “Buraya kadar teşrif ettiniz. Sağ olun, var olun. Bunlar güzel şeyler. Birer hatıra kalıyor. Ben tekrar çok teşekkür ediyorum. Geceniz mübarek olsun, hayırlı iftarlar diliyorum. Sağ olun, var olun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183