Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Redoks Tahtakale Kartallarindan İki Bomba Transfer Birden!..

İstanbul 1.Amatör Lig'te mücadele eden Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK 2022-2023 futbol sezonu transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah- beyazlı yönetim yeni sezonda süper amatöre çıkmak için dış transferde hız kesmeden devam ediyor.

Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK Başkanı Yılmaz Canpolat ve futbol şube sorumlusu Yusuf Ivgen bugün dış transferde profesyonel liglerde forma giyen Ramazan Balkan ve semih Göçmen ile de anlaşarak kadrosuna kattı.

Her iki tecrübeli futbolcu yönetimle her konuda anlaşarak kendilerini siyah -beyazlı yapan imzayı atarak Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK başarısı için ter dökecekler.

Ramazan Balkan -40 yaşında Amatör olarak Zeytinburnuspor, İstanbul Başakşehirspor Malatyaspor,Erdemirspor,Çatalcaspor,Beylikdüzüspor,Profesyonel ise Bozüyükspor,Yalovaspor,Lüleburgazspor,Küçükköyspor,Ofspor,Kasımpaşaspor ve Küçükçekmecespor kulüplerinde forma giydi.

Semih Göçmen- 1988 doğumlu tecrübeli orta oyuncusu Sulatnmurat’da futbolla başladı. Profesyonel olarak sırasıyla İstanbulspor A.Ş, Bakırköyspor, Küçükçekmece A.Ş., Çaykur Rizespor A.Ş., Ofspor, Eyüpspor, Kayseri Şekerspor, Çıksalınspor ve Tokatspor formalarını giydi. Türkiye Kupası (5), Spor Toto 3.Lig (80 maçta 10 gol), Spor Toto 2.Lig (5) , PTT 1.Lig (3), A2 Ligi (1) oynama başarısı gösterdi.

HABER / Yılmaz AKTEPE

--

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183