Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Maltepe'den içleri ısıtan Günaydın Çorbası

Maltepe Belediyesi’nin geçtiğimiz dönemlerde, kış aylarına doğru başlattığı çorba ikramı devam ediyor. İlki Maltepe Huzurevi önünde yapılan çalışma ikinci haftasını doldurmaya hazırlanırken 5 bin kişiye çorba dağıtıldı.

İlki Maltepe Huzurevi önünde kurulan mobil noktada gerçekleştiren dağıtıma Belediye Başkanı Ali Kılıç da katıldı. Vatandaşları selamlayan ve hal hatır sorarak çorba ikram eden Kılıç’a Meclis üyeleri ve belediye personelleri de eşlik etti. Çorba dağıtımı esnasında otobüs ve minibüs şoförleri de unutulmadı. Çorbalarını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Kılıç ve ekibine teşekkür etti.

İlk iki haftasında 5 bin kişiye dağıtılan ve ilerleyen günlerde de devam edecek çorba ikramı için hazırlanan program ise şöyle;

Pazartesi, 07.30 - Zümrütevler, Huzurevi Metro Durağı (E-5 üstü),

Salı, 07.30 – Aydınevler, Küçükyalı Metro Durağı (E-5 üstü),

Çarşamba, 08.00 – Başıbüyük Mah. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Karşısı, Otobüs Durağı,

Perşembe, 08.00 – Cevizli Mah. Marmara Üniversitesi, Dragos Yerleşkesi Karşısı, Marmaray Durağı Üst Geçidi,

Cuma, 07.30 – Fındıklı Mah., Muhtarlık Binası Karşısı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183