Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

Maltepe Belediyesi'nden Kurban Pazarlarına Sıkı Denetim

VETERİNER HEKİM EŞLİĞİNDE DENETİM

Maltepe Belediyesi ekipleri, hayvanların kurbanlık olarak değerlendirmeleri için, sağlıklı ve besili olmasına dikkat edildi. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nden denetime katılan Veteriner hekim, satış ve kesim alanları ile hayvanların sağlık durumları hakkında genel incelemesini tamamladı. Kurban pazarı yetkilisi tarafından, veteriner ve zabıta görevlilerine kesim alanlarında kurulan raylı sistemle kurbanlıkların sahiplerine hijyenik koşullarda kesilip, paketlenerek teslim edileceği bilgisi uygulamalı olarak anlatıldı.

 

BELİRLENEN ALANLARIN DIŞINDA KESİM YAPILMAMALI

Kurban Bayramı yaklaşırken kurbanlık satış yerlerindeki hareketlilik devam ediyor. Zabıta ekiplerinin denetim esnasında yaptığı açıklamada  ‘‘ Maltepe Kaymakamlığı tarafından belirlenen 17 kesim alanı bulunmaktadır.  Kesim alanı olarak belirlenen adreslerin dışında kurbanlık kesiminin yapılmaması için vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz ’’ denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183