Öne Çıkanlar CHP Türkiye İstanbul Büyükşehir Belediyesi GÜNDEM haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

Lüleburgaz 7 Mayıs akşamı müziğe doydu

 Ünlü sanatçı Kibariye için sadece Lüleburgaz’dan değil Trakya’nın dört bir yanından gelen binlerce kişi Kongre Meydanı’nda buluştu. Kibariye kendi şarkılarının yanı sıra pop müzik ve arabesk müzik şarkılarını da seslendirdi. Binlerce hayranın şarkılarına eşlik ettiği Kibariye, sempatik tavırlarıyla izleyenlere keyifli bir konser yaşattı.



Bir diğer konser: Zeki Müren Şarkıları

Gecenin diğer programında İnci Dalca’nın şeflik ettiği ve Zehra Günel’in sunuculuğunu yaptığı Türk Sanat Müziği Konserinde en sevilen Zeki Müren şarkıları seslendirildi. İki bölümde gerçekleşen konserde beraber ve solo şarkılara yer verildi. Konserin ilk bölümünde şu şarkılar yer aldı: Bir Yaz Yağmuru Gibi Geçiverdi Aşkımız, Aldattın Beni Seviyorum Diye, Şimdi Uzaklardasın Gönül Hicranla Doldu, Uzun Yıllar Bekledim, Zehretme Hayatı Bana Cananım, Deva Bulmayacak Mı, Bir Gönül Hikayesi Anlatırdı Gözlerin, Bir Tatlı Tebessümün Bin Vuslata Bedeldir. Konserin ikinci bölümünde ise şu şarkılara ses verildi: Tekrar Bana Dönsen Yine Beni Sevsen, Nazlı Bir Çiçek Gibi, Uçan Kelebek Gibi, Yaşamak Zevki Verir, Hayat Bazen Tatlıdır, Bir Demet Yasemen, Bülbül Aşıkmış Güle Gül Naz Eder Bülbüle, Ömrüm Senin Olsun, Bir Tatlı Yalan Olsa Bile Sevmeyi Vadet, Yaprak Dökümü Mevsimi Geldi, Bahçevan Geldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183