Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

KURSİYERLERİN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ SERGİYLE TAÇLANDI

Kadınlara ve çocuklara yönelik çalışmalarını sürdüren Esenyurt Belediyesi, Çınar Gençlik ve Kültür Merkezi kursiyerlerinin yıl boyu yapmış olduğu el emeği ürünleri için kapanış sergisi düzenledi. Birbirinden farklı tasarımların yer aldığı sergide; moda tasarım, mefruşat ve taş boyama ürünleri büyük ilgi gördü. Kurslarda eğitim alan çocukların halk oyunu gösterisi büyük alkış toplarken aynı zamanda bağlama derslerine katılan 8 yaşındaki Dersim Deniz Çelik, hem çaldı hem de türkü söyledi. Kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere, sergi sonunda katılım belgesi verildi. 

                                                                                                                                                          “ÇOK MEMNUNUZ”

Kursiyer öğrencilerden Ezgi’nin Annesi Leyla Ulusoy, kurslardan çok memnun olduğunu belirterek, “Çocuklar için çok iyi oluyor. Boş zamanlarını değerlendiriyorlar. Kızım yaklaşık üç kursa katılıyor ve biz çok memnunuz. Esenyurt için çok faydalı şeyler” dedi.

Bir yıldır bağlama derslerine katılan Dersim Deniz Çelik, “Derslerim çok iyi geçiyor. Hedefim daha da çalışıp daha da iyi bir not almak” derken, diğer bir kursiyer Belinay Çeliker ise “Dersler bir yıl boyunca çok keyifli geçti. Duygularımı anlatamayacak kadar çok sevinçliyim” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Esenyurt Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183