Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

Köylünün Sesi koydenhaber.com'da Yankılanacak

Akademisyen Gazeteci TRT'nin usta muhabirlerinden Dr. Erkan Turan'ın imzasını taşıyan www.koydenhaber.com Tarım ve Hayvancılık haberlerinin yanı sıra fındık, arıcılık, balıkçılık gibi kategorilerle de alanda söz sahibi olmaya başladı..

www.koydenhaber.com Tarla bitkileri, meyve ve sebze, kümes hayvancılığı, süt ve besi hayvancılığı ile su ürünleri yetiştiriciliği Tarım ve hayvancılık sektörüne ait yatırımlar başta olmak üzere hibe ve destek haberleriyle de çiftçinin önemli yayın organlarından biri haline geldi.

Kırsalda yaşam, çalışanları sosyal hakları, çevre gibi duyarlılığı yüksek haberlerin yanısıra doğadaki öyküler de www.koydenhaber.com portalında kendisine yer bulmaktadır.

İnsan yaşamının her detayını habere taşıyan Köyden Haber Portalı yayında. Usta gazeteci akademisyen Dr. Erkan Turan'ın imtiyaz sahipliğini yaptığı Köyden Haber, gündem haber başlıklarıyla yaşama dair Ekonomi, Kültür Sanat, Magazin Sağlık, Siyaset, Spor,Teknoloji haberlerinin aranan haber portalı olacak. Canlı Tv, Canlı Borsa, Canlı Futbol Sonuçları linkleriyle yaşamı canlı takip edeceğiniz özel haber sitesi olup https://www.koydenhaber.com 'dan takip edebilirsiniz

Dr. Erkan Turan Kimdir?
Dr. Öğr. Üyesi Erkan Turan, lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi’nde tamamladıktan sonra, aynı üniversitenin Gazetecilik Bölümü’nde Yüksek Lisans, Radyo TV Sinema Bölümü’nde ise Doktora derecelerini almıştır. Akademisyenlik kariyerine; İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nde başlayan Dr. Öğr. Üyesi Erkan Turan üniversitedeki akademik çalışmalarının yanı sıra İstanbul Üniversitesi Haber Ajansı (İÜHA) ve Radyo Haber Ajansı’nda yönetici olarak görev yapmıştır. Dr. Turan, 2002 yılında TRT İstanbul Haber Müdürlüğü’nde muhabir olarak göreve başlamıştır. Başbakanlık muhabirliği dahil haberciliğin her alanında bulunan Dr. Turan, Afganistan ve Irak Savaşlarında savaş muhabirliği deneyimlerine de sahiptir.


TRT’de özellikle canlı yayın ve sunumlarla mesleğini sürdüren Dr. Turan aynı zamanda başta İstanbul Üniversitesi olmak üzere çeşitli üniversitelerde; televizyon haberciliği, haber ve metin yazma teknikleri, röportaj teknikleri, canlı yayın ve sunum teknikleri, televizyonda program yapımı, televizyonda program planlama, fotoğraf gazeteciliği, gazete yazı türleri, edebi gazetecilik ve televizyon haber uygulamaları derslerini vermiştir.
Dr. Öğr. Üyesi Erkan Turan’ın çeşitli ulusal ve uluslararası dergilerde yayınları bulunmaktadır. Dr. Erkan Turan 2018 yılından itibaren Fenerbahçe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm başkanlığı görevinde bulundu. . Dr. Erkan Turan Akademik bilgi ve birikimlerini, mesleki tecrubelerini yeni dönemde Ticaret Üniversitesinde geleceğin iletişimcilerine aktarıyor.
. Araştırma Alanları : Gazetecilik, Yeni Medya, Dijital Yayıncılık, Savaş Muhabirliği, Çatışma Yönetimi, Medya Okuryazarlığı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183