Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

Kartallı Kadınlar ‘Aile Okulu’ Eğitim Sertifikalarını Aldı

Çocuklarda Eğitim Psikolojisi ve Aile İçi İlişkiler

Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen sertifika törenine, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, Dr. Nesteren Gazioğlu, Öğretim Görevlileri Didem Enerem ve Gülşah Aydın Yeşilyurt katıldı.

Toplamda 7 hafta süren eğitimde; ailede insan hakları, toplumsal cinsiyet eşitsizliği, ailenin önemi ve aile içi ilişkiler, çocukla iletişim, anne-çocuk sağlığı ve ilkyardım, çocuk ve beslenme, çocuğun gelişim aşamaları (bilişsel-sosyal-motor-dil), oyunun önemi, olumsuz davranışlarla baş etme, çocukta cinsel eğitim, aile-okul ve toplum işbirliği ile bağımlılıkla mücadele gibi konular uzmanlar tarafından katılımcı kadınlarla paylaşıldı.

“Bu Eğitimleri Çok Önemsiyoruz”

Eğitimin sonunda, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, katılımcı kadınlara sertifikalarını takdim etti. Başkan Gökhan Yüksel, sertifika töreninde yaptığı konuşmada, Kartal Belediyesi olarak hayatın her alanında kadınların yanlarında olduklarını vurgulayarak; “Bugün, Aile Okulu eğitimimizin son günündeyiz. Eğitime katılan kadınlar kadar bizler de çok heyecanlıyız. Kartal Belediyesi olarak, bu eğitimleri çok önemsiyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183