Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Karakoyunlu İlçesinin Tek Lokantasını Bir Bayan Çalıştırıyor

 Eşi kendisi ve 2 bayan işçinin çalıştığı lokanta hakkında konuşan Hanım Kızıl “ 7 yıl önce bu işe tost yaparak başladım. İşi ilerlettim lokantayı bu hale getirdim. Fiyatlarımız çok uygun. Genelde ilçede görev yapan memurlar gelip yemek yiyor. yemekten sonra çay ücretsiz. Fiyatları ve yemeği beğeniyorlar. Allaha şükür şimdilik işlerimiz iyi. Çevreden köylerden hatta Iğdır dan dan gelip yemeğimi yiyenler var. Hiçbir yerden destek almadım. Kendi imkânlarımla çalışmamla bu seviyeye geldim. Döner yapamaya başladım. İnsan istiyorsa işini sevsin her işi başarabilir. Benim için kardan önce hizmet temizlik önde geliyor. müşteri durumundan dolayı memnunum. Çevreden gelip yemek yemeleri beni gururlandırıyor. Herkesin zevkine göre yemek pişiriyorum. Yakında kebap çeşidine başlayacağım. İstek var. Fiyatlarımız uygun herkese uyuyor. Ben okumadım bir iş yapamam demek yanlış ben ortaokul mezunuyum. Çocuklarımı büyüttüm bu işe başladım. İnsan bir iş yapmalı. Bayan evde oturur yemek yapar düşüncesi değişmeli bayanlar ekonomiye katkı sağlamalı .Karakoyunlu ilçesinde tek lokantayız ben olmasam bu insanlar Iğdır’a gidecek veya bisküvi ile karnını doyuracak.Eşim destek veriyor.Beraber yürütüyoruz.”dedi.

Dönere Kadın Eli Değdi

Yaptığı yöresel yemekler yanında gelen istek üzerine tavuk dönerde yapmaya başladığını söyleyen Hanım Kızıl, tır şoförü olan eşimi arayarak bana döner makinesi al getir dönerde satacağım. Dedim. Oda aldı getirdi. Dönerimizin tadını beğenenler çok. Şeklinde konuştu.

İşletmeciliğini kendi yaptığı lokantasında döner kesen yemek pişiren servis yapan Hanım Kızıl, lokantada iki hemcinsi ile birlikte ev yemekleriyle de müşterilerine hizmet veriyor.

Yemek yiyen müşteriler ise Hanım Kızıl’ın yemeklerini beğendiklerini belirterek,”Yemekler çok güzel ve uygun öğretmenler, memurlar, işçiler olarak gelip yemek yiyoruz. Hem temiz hem de lezzetli ”dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183