Öne Çıkanlar Kentsel dönüşüm Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

İstanbul Atakent Spor'a Taze Kan

İstanbul Atakent spor alt yapı tesislerinde gerçekleştirilen basın açıklaması ile Mehmet Ziya Akdağ ile anlaştıklarını belirten İstanbul Atakent spor kulüp Başkanı Cevdet Şenkardeşler, İstanbul Atakent spor ’un geleceği için önemli adımlar attıklarını belirtti.

Toplantıda açıklamalarda bulunan İstanbul Atakent spor kulüp Başkanı Cevdet Şenkardeşler, Daha önce, Yeni Milasspor, Sağlık spor, Bodrum Belediye spor ve Muğla spor takımlarını çalıştıran Mehmet Ziya Akdağ bugünden itibaren altyapı hocası olarak görev yapacak.

İstanbul Atakent spor kurulduğu yıldan bugüne Türk futboluna birçok sporcu kazandırmıştır ve kazandırmaya da devam edecektir. Altyapılarıyla başarılı çalışmalar yürüten ve bizimde takdir ettiğimiz birçok kulüp bulunmaktadır. Ama altyapısında kendi çocuklarını yetiştirip çıkaran kulüp sayısı Yok denecek kadar azdır.
İstanbul Atakent sporumuz altyapısında kendi çocuklarını yetiştiren örnek alınması gereken bir kulüptür. Başkan Şenkardeşler, daha önce altyapıya önem vereceklerini belirttiklerini ifade ederken, bugün bunun için önemli bir adım atmaktan mutlu olduklarını İstanbul Atakent spora ve hocamıza hayırlı olsun dedi.
Mehmet Ziya Akdağ, İstanbul Atakent spor böyle bir göreve layık görüldüğü için çok mutlu olduğunu belirtirken, altyapıdan yetenekli gençleri hem İstanbul Atakent spora hem de Türk futboluna kazandırmak mücadele edeceklerini söyledi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183