Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

İŞ BİRLİĞİ VE PROJE PLATFORMU’NDAN İSKİ GENEL MÜDÜRÜ ŞAFAK BAŞA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İş Birliği ve Proje Platformu heyeti belirli periyotlarla düzenledikleri ziyaretlerin sonuncusunu İSKİ Genel Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiler. Yakın zamanda göreve başlayan İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı ziyaret ettiler. İş Birliği ve Proje Platformu Başkanı Gürkan Özensoy, Dr. Şafak Başa’yı tebrik edip başarı diledi. Başa ise İş Birliği ve Proje Platformunun çok nitelikli alanında iyi yetişmiş insanlardan teşkil edilmiş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek ziyaret için teşekkür etti. Dr.  Başa, “Platformunuz ile her daim istişare içinde olmak, fikir ve projelerden istifade etmek isterim” dedi. Özensoy ise “ Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan İSKİ ve İş Birliği ve Proje Platformu arasındaki temasların çok güzel ve yararlı yeniliklere yol açacağına inanıyorum” dedi.

Dr. Başa’nın ardından İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Kahraman ile de temas gerçekleştiren heyet ile Kahraman arasında da oldukça samimi bir sohbet gerçekleşti. İSKİ’nin dünü, bugünü, yarını hakkında bilgi aktarılan heyete ziyaret sonrasında şantiye gezdirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183