Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

Iğdırlı sanatçılar türküleriyle Maltepe'de buluştu

İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda yapılan ve günlük ortalama 70 ile 80 bin insanın ziyaret ettiği Kars-Ardahan-Iğdır Kültür Turizm Tanıtım Günleri'nde sahne alan yöre sanatçıları türküleriyle katılımcıların kulaklarının pasını sildi. Sanatçılar da uzun bir aradan sonra geniş halk kitleleriyle buluşmanın tadını çıkardılar. Sahne alan sanatçıların tamamının Kars-Ardahan-Iğdır yöresinden olması da tanıtım günlerinin bir başka özelliği ve başarısı oldu.

AYYILDIZ, 10 KASIM RUHUNA UYGUN ESERLER SEÇTİ

5 gün süren Kars-Ardahan-Iğdır (KAI) Tanıtım Günleri'nde Iğdırlı sanatçılar, İbrahim Bağış ve Latif Ayyıldız sahne alarak hemşehrileriyle hasret giderdiler. 10 Kasım günü sahne alan ve “Iğdır'ına dön” eserinin de sahibi olan Latif Ayyıldız, Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’ın ruhuna uygun eserler seslendirdi. Ayyıldız’ın eser seçimi ve günün anlamına yönelik sözleri ise dinleyenlerin büyük takdirini kazandı.

BAĞIŞ’IN "BİR ŞARKIM VAR PATLAYACAK" ŞARKISINA YOĞUN İLGİ

Üç ilin iş insanları, kanaat önderleri, siyasetçileri ve üç ilden olan olmayan çok sayıda vatandaşın ziyaret ettiği kültür şöleninde kendi eserleriyle halkın karşısına çıkan İbrahim Bağış ise son günlerin favori şarkısı olan “Bir Şarkım Var Patlayacak” ile vatandaşları coşturdu. Kendine ait bir çok eseri seslendiren Bağış, uzun zaman sonra hemşehrileriyle canlı performansta buluşmanın heyacanını yaşadı. Bağış, şarkılarıyla sadece gençlerden değil, büyüklerden de tam not aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183