Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

İETT şikayetleri bitmiyor!

İstanbul’da günlük 3,5 milyondan fazla yolcu taşıyan otobüsler hakkında vatandaşların özellikle bazı hatlar için yoğun şikayetleri var. İstanbulluların, İETT otobüs ulaşım ağına yönelik yaptıkları eleştirilerde, bazı güzergahlara hiç sefer olmaması, bazı seferlerin iptal edilmesi, otobüslerin mobil uygulamada veya durak bilgi panosunda gösterilen süreden daha geç gelmesi, gibi şikayetler bulunuyor. Otobüslerin geç gelmesi ve durak atlaması sebebiyle normalde olduğundan daha kalabalık olduğu da bildiriliyor.

Örnek olarak internet üzerinden yapılan şikayetlerde 146, 76O, 98, 132V,  MR40 ve KM30 gibi NO’lu hatlar için iki yöne de durak atlama, geç gelme ve sefer iptali gibi şikayetler bulunuyor.

SALDIRIYA UĞRAYAN ÖĞRENCİLER EYLEM DÜZENLEDİ

Başakşehir'de bulunan Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdunda, bir hafta içinde 3 kez bıçaklı gasp olayının yaşandığını söyleyen öğrenciler özellikle ulaşımın yetersizliği kapsamında saldırıya uğradıklarını belirterek yurtta bir protesto gösterisi düzenledi.

İstanbul Başakşehir'deki Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdunda, bir hafta içinde 3 kez bıçaklı gasp olayının yaşandığını söyleyen öğrenciler metro ile yurt arasındaki yolda üniversitelilerin bıçaklı saldırıya uğradığı belirtilirken yurdun yemekhane fiyatları ile internet imkanlarını da protesto etti.

Öğrencilerin yetkililerden talepleri şöyle;

- Yurt ile metro arasında gasp olaylarına karşı otobüs seferleri istiyoruz.

- Yemekhane fiyatlarının düşürülmesini istiyoruz.

- İnternette kotanın kaldırılmasını ve nitelikli hale getirilmesini istiyoruz.

İMAMOĞLU: YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanuni Sultan Süleyman KYK yurdundaki protestolara ilişkin açıklama yaptı. 'Sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını’ belirten İmamoğlu, Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "İBB olarak öğrencilerin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yakından ilgileneceğiz." KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183