Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Yolaç sevenlerini üzdü

 HY İnşaat'ın sahibi Hüseyin Yolaç ve akrabalarına, D-100 Karayolu Ankara istikametinde nakil aracının bozulması sebebiyle cenazelelerini farklı bir araca nakil etmek isterken sürücüsünün alkollü olduğu belirlenen 41 VZ 662 plakalı motosiklet çarptı. Yolaç ve akrabaları yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Daha önce kalbine iki kez stent takılan tanınan iş insanı hastanede yaşamını yitirdi.

Motosikletli de ağır yaralı

Üsküdar Acıbadem Hastanei'ne kaldırılan kazaya sebep veren motosiklet sürücüsünün durumunu ağır olduğu öğrenildi. Çarptığı aile bireylerinden 3 kişi de kol ve bacaklarından aldıkları hafif yaralarla kazayı atlattı.

Hüseyin Yolaç evli, 2 çocuk babasıydı. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olan Yolaç daha önce Bilişim Vadisi'nin de genel müdürlüğünü yaptı. hüseyin yolaç

Gazete Damga'nın Yönetin Kurulu Başkanı Mehmet Mert'in de yakın arkadaşı ve aile dostu olan Yolaç, vefat haberiyle herkesi gözyaşına boğdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183