Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

HG Trabzon Döner ilk şubesini açtı

Döner severleri cezbedecek güzel bir haberimiz var. İstanbul İkitelli semtinin Bahariye Metro İstasyonu’nun karşısında yeni bir et döner restoranı açıldı. İlk şubenin açıldığı HG Trabzon Döner ziyaretçilerini bekliyor. HG Trabzon Döner sahibi ve Küçükçekmece Belediyesi Başkan Danışmanı Galip Özcan’ın ev sahipliği ile gerçekleşen açılışa; Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP İstanbul Milletvekilleri Özgür Karabat, Turan Aydoğdu ve Küçükçekmece Belediye Başkan Vekili Gökhan Gümüşdağ katıldı. 

ÖZCAN: VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYORUZ

HG Trabzon Döner’in kurucusu Galip Özcan, ekonomik düzen içerisinde uygun fiyatlandırmaların olacağını belirtirken, “Vatandaşlarımız için her zaman hizmet vermeye çalışıyoruz. Şu anda isim patenti bize ait inşallah ileride diğer şubeleri açacağız. Sadece döner üzerine ve damağa hitap eden ürünlerimiz var. Küçükçekmeceli hemşerilerimizi buraya bekliyoruz.” dedi. Süleyman Çay/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183