Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

HARAMİDERE ISLAH ÇALIŞMASI’NIN İLK ETABI DÖRT AY İÇERİSİNDE TAMAMLANIYOR

Esenyurt’ta sık sık sel ve taşkınlara neden olan Haramidere’de başlatılan ıslah çalışmasının ilk etabı dört ay içerisinde tamamlanıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, başta 'Haramidere Islah Çalışması' olmak üzere ilçede yürütülen diğer alt yapı çalışmalarını görüşmek üzere İSKİ Genel Müdürü Şafak Başa ile toplantı düzenledi. Yaşanan sel felaketinin ve Haramidere ıslahının ana konu olarak görüşüldüğü toplantıda, ikiliye, İSKİ Atık Su İnşaat Daire Başkanı Mahmut Kahraman, İSKİ Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bekir Sami Kocazeybek, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcısı Belgin Oflazoğlu Orkunoğlu, Haramidere ıslah çalışmasını yürüten firma temsilcileri ve birim müdürleri eşlik etti.

İlk etap dört ayda tamamlanıyor

Görüşmede, aşırı yağışlarda sık sık taşan ve sellere neden olan Haramidere’de başlatılan çalışmanın hızlandırılarak ilk etabının önümüzdeki dört ay içerisinde tamamlanacağı müjdesi verildi. Toplantıda ayrıca projeye bazı eklentiler yapılarak, dere içerisinde yerleştiren kolektörlerin proje bitiş alanından daha kuzeye çıkarılması kararlaştırıldı. Başkan Bozkurt, İSKİ Genel Müdürü Başa ve beraberindekiler toplantının ardından sahaya inerek, geçtiğimiz hafta yaşanan aşırı yağış sonrası su baskınlarının meydana geldiği Pınar ve Yeşilkent Mahalleleri ile Haramidere Islah Çalışması’nda incelemelerde bulundu.

Görüntü Linki:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183