Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

Eyüpsultan Belediyesi Ramazan için erzak kolisi dağıtmaya başladı

Yıl boyunca sosyal belediyecilik anlayışıyla Sosyal Ekonomik Destek (SED) birimi tarafından tespit edilen gerçek ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Eyüpsultan Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde de yardım kolilerini vatandaşların evlerine ulaştırıyor.

10 BİN ADET GIDA KOLİSİ DAĞITILACAK

Bu kapsamda sahaya çıkan Eyüpsultan Belediyesi ekipleri ilçe genelinde mahalle mahalle dolaşarak içinde sıvı yağ, pirinç, bulgur, şeker, un, çay, makarna, salça, zeytin, reçel gibi temel gıda maddelerinin olduğu paketleri vatandaşlara ücretsiz bir şekilde teslim ediyor. Ayrıca ailelere pandemi nedeniyle maske ve kolonya dağıtımı da yapılıyor. Eyüpsultan Belediyesi 28 mahallede Ramazan ayına kadar 10 bin adet gıda kolisi dağıtmayı planlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183