Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

Evli ve çocuklu Ertan Saban o kadınla sarmaş dolaş!

 Evli ve bir de çocuk babası olan Ertan Saban, Cihangir'deki bir mekanda sarışın kadınla sarmaş dolaş görüntülendi. Durumu fark eden ve muhabirlere sinirlenen ünlü oyuncu; 'Saçma sapan hareketler yapmayın' kelimelerini kullandı. Saban'ın yasak aşk yaşayıp yaşamadığı da merak edilen ve tartışılan konular arasında yer aldı.

Ebru Özkan ile 2016 yılında hayatını birleştiren Ertan Saban'ın geçtiğimiz sene dünyaya gelen bir bebeği bulunuyor. Saban'ın önceki akşam bir kadınla eğlenirken görüntülenmesi magazin gündemine oturdu.


İki mekanda gittiler

Habertürk'te yer alan habere göre: Sarışın bir kadınla Cihangir'de görüntülenen Saban, uzun uzun sohbet ederek keyifli zaman geçirdi. Çiftin bir ara yan yana otururken sarılmaları ise kafaları karıştırdı. Samimi halleriyle dikkat çeken ikili, daha sonra başka bir mekana geçti.


Yalanladı!

Sarışın kadınla sarılarak mekandan çıkan Saban, kendisini görüntüleyen muhabirlere de tepki gösterdi. Görüntülendiğini fark eden sarışın kadın yüzünü gizlerken alkolü fala kaçırdığı için ayakta durmakta güçlük çeken oyuncu, muhabirlerin yanındaki kadını sormasıyla "Saçma saban hareketler yapmayın, nasıl sorular bunlar! Bakın arkadaşlar; ben evli bir insanım ve benim çocuğum var. Öyle bir şey olabilir mi Allah aşkına!" dedi. Muhabirlerin yanında ayrılan ikili, daha sonra aynı taksiye binerek uzaklaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183