Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran Büyükçekmece Belediyesi

Bu haber kez okundu.

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI BOZKURT’TAN EVİN MÜHRÜNÜ KIRIP KİRAYA VERMEK İSTEYEN ŞAHSA TEPKİ

İstanbul’da meydana gelen aşırı yağış sonrası Esenyurt’ta Pınar ve Yeşilkent Mahallerindeki bodrum katlarında su baskınları oluştu. İlçede risk teşkil eden daireler, İstanbul Valiliği’nin 5 Ağustos’ta aldığı 'Selden zarar gören veya görebilecek yerlerdeki yapıların ıslah çalışması bitene kadar oturuma, ticari ve diğer amaçlarla kullanılma kapatılmalı, tapuya şerh düşülmelidir' kararı gereği polis ve zabıta ekipleri tarafından mühürlendi. Karara rağmen mühürlenen evinin mührünü kırıp kiraya vereceğini söyleyen İsmail Buyruk isimli vatandaşı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, uyararak, “Burayı kiraya vererek başkalarının canına kastetmenize müsaade etmem!” diye konuştu.

İSKİ ÇALIŞMAYI BİTİRENE KADAR SABREDİN”

Haramidere ıslah çalışması bitene kadar vatandaşların sabretmeleri gerektiğini vurgulayan Belediye Başkanı Bozkurt şöyle konuştu: “Burayı kiraya veriyorsun, başkasının canına kastediyorsun, ben buna müsaade etmem! Sen kendi canını, çocuğunun canını düşünmeyebilirsin ama ben düşünmek zorundayım. Ben ilçe başkanı iken bunun kavgasını verdim. Bunu yapmayın, bu insanların başı belaya girecek diye bas bas bağırdım, o zaman kimse sesini çıkarmadı. Her yağmurda gelip diyorum ki 'Bakın arkadaşlar burayı kullanmayın! Çünkü kullanırsanız başınıza bela alırsınız. Bu riskli bir iştir, girmeyin bu işe. Zaten Valilik'te karar çıkardı. İSKİ çalışmayı bitirene kadar sabredin. İSKİ’deki mühendisler çalışma sonrası gerekli ölçümleri yapacak ve evet bu daireler oturuma açılabilir diyecekler. O zaman oturuma açıp açamayacağımıza bakacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183