Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

ERKON’dan ‘Bir Umut Da Sen Ol’ çağrısı

Erzurum Konfederasyonu, başta İstanbul ve Erzurum’da olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi destek sağlamak amacıyla tüm sivili toplum kuruluşlarının katılabileceği bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Erzurum Federasyonları, Erzurum Dernekleri ile birlikte yürütülecek projenin sloganı ise “Bir umut da sen ol” oldu. Dayanışma ve yardımlaşma Kampanyası ile ilgili gerekli çalışmaları tamamlayan

Erzurum Konfederasyonu,  Genel Başkan Mustafa Macit ve komisyon üyelerinin katılımıyla Darülaceze Merkez Binası’nda, Tanıtım, bilgilendirme ve basın toplantısı gerçekleştirildi.

MACİT: GÖNÜLLERE DOKUNMAK İSTİYORUZ

                                              

Toplantıda konuşa ERKON Genel Başkanı Mustafa Macit, “ Kampanya ile ilgili gerekli çalışmaları tamamladık. Bu kampanyayı yürütecek komisyonu oluşturduk. Çıktığımız bu gönül yolculuğunda imkanı olanlarla olmayanları buluşturmak için gönül köprüleri kuracağız. Mağdur ve muhtaçlara destek olarak başta çocuklar olmak üzere insanların yüzlerini güldürmek, gönüllere dokunmak istiyoruz.” dedi. Macit ayrıca kampanyanın başlangıcınıDarülaceze gibi 125 yıllık bir şefkat merkezinde vermekten memnun olduklarınıbelirterek, “Darülaceze Merkez Binası’nda yaptığımız toplantıya iştirak edip, konuşmayaparak bizi onurlandıran Darülaceze Başkanı Sayın Hamza Cebeci’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

“RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞAMAK AMACINDAYIZ”

Komisyonun çalışma konsepti, görev dağılımları ve birimler hakkında bilgiler veren Macit, kampanya hakkında yapılan açıklamada komisyon sayısının özellikle 25 kişi olarak belirlenmesinin Erzurum’la özdeşleştirildiğine dikkat çekti. Komisyonun 5 Nisan 2021 Pazartesi’den itibaren aktif çalışmaya başlayacağını açıklayan Macit,kampanyaya katılacak STK’lereverilecek maddi desteği ve bu desteğin nasıl verileceğini, kampanyanın aşamalarını, nasıl koordine edileceğini hakkında bilgi verdi.Macit, “Erzurumlular olarak el ele verdik. Birlik ve beraberlikiçiresinde,tüm hemşerilerimizindesteği ile bu sosyal sorumluk projesini başlattık. Değerli Başkanlarımızın öncülüğündeSTK'lerimizin katılımlarını gerçekleştirip hep birlikte,  ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmak için çıktığımız bu yolda en güzel sonucu alacağımıza inanıyoruz.Erzurum Konfederasyonu olarak, ‘Bir Umut da Sen Ol’çağrısıyla başlattığımız bu hayır kampanyasıylaRamazan ayının bereketini birlikte yaşamak amacındayız. Yüzleri güldürmek, umutsuzlara umut olmak istiyoruz. Hep birlikte el ele, çaresiz, muhtaç, gönüllere dokunacağız. Umutsuzlara umut olup gönül köprüleri kuracağız.” dedi.

“TÜM HEMŞERİLERİMİZİ HAYRA DAVET EDİYORUZ”

Ramazanayında tüm hayırseverleri, bir yetimin başını okşamaya, bir yoksulun karnını doyurmaya, bir çocuğun yüzünde tebessüm olmaya, davet ettiklerini ifade edenMacit, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının etkilerinin, herkes tarafından hissedildiği bir dönemdeyiz. Sesini duymadığımız, halinden haberdar olmadığımız hemşerilerimiz için, tüm hemşerilerimizi hayra davet ediyoruz.” dedi.

“EL ELE İMKANLARIMIZI ZORLAYALIM”

“Komşusuaçken tok yatan bizden değildir.”hadisini uyarıcı, “İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır”hadisini ise müjde kabul ederek yola çıktıklarını anlatan Macit, “Bu gönül yolculuğunda, Ramazan’ın bereketi ve feyzi kuşatsın bizi.Yetime, yoksula, muhtaca, öksüze, fakire, uzatın elinizi. Kampanyaya destek vererek, Ramazan ayında kendimize bir iyilik yapalım. Haydi, hep birlikte el ele imkanlarımızı zorlayalım. Bir yoksula, bir muhtaca, bir aileye, ihtiyacı olan bir fakire, bir umut da biz olalım.Bu kampantadaihtiyaç sahipleriyle gönlümüzü ekmeğimizi bölüşelim. Yüzleri güldürerek muhtaçların, çaresizlerin dualarında yer almak için herkesi kampanyaya destek vermeye davet ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183