Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Duyulmayan 'Adalet sesi'

Eski Milli Güreşçi Serdar Akgül, yapışık ikiz olarak dünyaya gelen Melek ile Cennet adındaki kızlarından Melek kızının öldüğünü, Cennet’i yaşatmak için ise yardım beklediğini söyledi.

“PARA İSTEMİYORUM, KIZIM KURTULSUN YETER”

Akgül, kızı için gereken iğnenin 650 euro olduğunu dile getirerek, “Federasyondan aldığım maaş 4 bin 800 lira. Yapışık ikizlerimden Cennet yaşıyor. Melek hayatını kaybetti. Para veya para toplama kampanyası istemiyorum. Sadece kızım iyi olsun. Onun iyileşmesi için yardım eli istiyorum” dedi.

“DEVLETİMİZDEN YARDIM BEKLİYORUM”

Akgül ilacın adını ve fiyatını söyleyerek yetkililerden yardım beklediğini ifade etti. Akgül, “EC90 adında bir iğne var. Ücreti 650 euro. Her ay aldığım maaşın yüzlerce katı. Bu ilacı almamız gerekiyor ancak maddi düzeyimiz yetmiyor. Yetkililerden, devletimizden ve duyarlı vatandaşlardan yardım eli bekliyorum” dedi. KENT YAŞAM-HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183