Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Dağdeviren; Gaziosmanpaşa’da yeni bir tarih yazmak için adayım

 CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren, önümüzdeki günlerde yapılacak olan ilçe kongresinde aday olduğunu açıkladı. Dağdeviren, adaylık açıklaması dolayısı ile ilçe merkezinde bir toplantı organize etti. Yapılan toplantıya çok sayıda parti üyesi, delegeler, eski yeni meclis üyeleri ve eski ilçe başkanları da katıldılar.

Örgütüm için adayım’

Adaylık açıklamasına katılan partililere yönelik bir konuşma gerçekleştiren CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Binali Dağdeviren "İki yıl önce iki seçim öncesi göreve geldik. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 10 mahallemizde irtibat büroları açarak, meydanları boş bırakmayarak çalıştık. Yerel seçimlerde de çok çalıştık. İBB seçimlerinde oyunu en fazla artıran üç ilçeden biri olduk. Kazandığımız seçimleri sağından, kırptılar, solundan kırptılar olmadı. En sonunda iptal ettiler. Bu kez 800 bin farkla sizlerle birlikte seçimleri kazandık. Bu zaferi kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, mahalle yönetimlerimizle, örgüt üyelerimize birlikte kazandık. Seçim itiraz süreçlerinde sandıkları birlikte bekledik. İşte bunun için adayım. Örgütüm için adayım’ dedi.



‘Halkın iktidarını tüm Türkiye’ye inşa edeceğiz’

Dağdeviren ayrıca şunları söyledi; Gaziosmanpaşa’mızda, bizleri sabah simit dağıtırken, gündüz meydanları inletirken, akşamları evleri ziyaret ederken gördünüz. Gaziosmanpaşa'da 77’binden 17 bine indirdiğimiz oy farkı bize bir şey fısıldadı: Doğru yoldasınız! Sadece bir şey değil, her şey çok güzel olsun diye var gücümüzle çalışacağız.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu’nun öncülüğünde, yenilenmeye, güçlenmeye ve üretmeye devam edeceğiz. Halkın iktidarını tüm Türkiye’de birlikte inşa edeceğiz.Geride bıraktığımız başarılı çalışmaların referansı ve siz değerli örgütümün desteğiyle, tekrar ilçe başkan adaylığımı takdirinize sunuyorum."

‘Yaşasın demokrasi ve partimiz’

Ben bu yola çıkarken tek bir şeye güvendim, o da örgütümüzün desteğidir. Bugüne kadar kurucu genel başkanımız, ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerine sıkı sıkıya bağlı kaldım. Bundan sonra da bu ilke ve devrimlerden asla kopmayacak, altı oku göğsümde bir gurur nişanı olarak taşımaya devam edeceğim. Yaşasın demokrasi, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Gaziosmanpaşa’da yeni bir tarih yazmaya hazır mısınız? İşte ben bunun için adayım.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183