Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

Chp Eyüp İlçe Başkan Adayı Saim Diken:  İktidar Yürüyüşünü Başlatıyoruz

 Cumhuriyet Halk Partisi Eyüp İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıyla ilçe başkan adayı olduğunu açıklayan Saim Diken, ‘Eyüp ilçesinde başlatacağımız iktidar yürüyüşümüzün ilk adımını atıyoruz’ dedi. CHP İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile partililerin yoğun olarak katıldığı toplantıda bir konuşma gerçekleştiren CHP Eyüp İlçe Başkan Adayı Saim Diken şunları söyledi; Kendini yenileyen, tarihin derinliklerinden gücünü alan, geleceğe umutla bakan bir çınarın mensuplarıyız biz. Cumhuriyet Halk Partiliyiz, köklerimizle, tarihimizle her zaman, her yerde onur duyduk, onur duymaya devam edeceğiz.Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadroları her dönem, her zaman, zamanın ruhunu en iyi okuyan kadrolardır. Cumhuriyeti kurarken de bunu yaptılar. Çok partili yaşama geçerken de bunu yaptılar. Sosyal demokrasiyi bu ülkeye getirirken de bunu yaptılar.Unutulmaması gereken somut bir gerçek var. Sosyal demokrasinin temelinde ilerleme ve değişim vardır. Sosyal demokrasinin temelinde rant yok, insan vardır. Sosyal demokratlar toplumda var olan eşitsizlikleri, haksızlıkları, mağduriyetleri gidermek için yola çıkmışlardır.

‘DAHA ÇOK BÜYÜMELİYİZ’

Cumhuriyet Halk Partililerin birbirine rakip olabileceğini ancak hiçbir zaman hısım olmayacaklarını belirten Diken, ‘Cumhuriyet Halk Partisi, Genel Başkanımızla ve İBB başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu ile kazandığı ivmeyi, rüzgarıve örgütsel yapısını üzerine katarak sürdürmelidir. İdeolojik kafa karışıklığından kurtulmuş, çalışma tarzını yenilemiş, özellikle gençler için çekim merkezi olabilen bir CHP için hepimiz yan yana olmalıyız. Hepimiz gece gündüz çalışmalıyız. Tek bir arkadaşımızı küstürme, ötekileştirme, dışlama lüksümüz yok. Tam tersine aramıza yeni kitleler, yeni partililer toplumun yeni kesimleri katılmalı. Birliğimiz beraberliğimizi koruyarak büyümeliyiz. Halka açılmalıyız’ dedi.


‘PARTİMİZİ İLÇEMİZDE BİRİNCİ YAPACAĞIZ’

Bu gün burada olarak, beni bu özel günümde yalnız bırakmadığınız için sizlere de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım güç ve enerji ile ilçe başkanlık adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum.Neden aday olduğum sorusuna gelince:Sahada yaşanmış bir tecrübem var.Sorunların ne olduğunu ve çözümün ne olduğunu biliyorum.Bu güne kadar yaptıklarım bugünde sonra yapacaklarımın teminatıdır .6 Ocak 2020’den itibaren iktidar yürüyüşüne Eyüp’ten başlayacağız.
Mahalle mahalle gezeceğiz.Sokak sokak, ev ev gezip Eyüp’te ilk genel seçimde Cumhuriyet Halk Partisi’ni birinci parti yapacağız. Genel Başkanımız sayınKılıçdaroğlu’nu Hükümetin başı yapacağız. Bu süreci beraber taçlandırmaya var mısınız?Gençlerimize, Kadınlarımıza ve örgüt emekçilerimize her alanda destek olacağız.İlçemizin çalışması ile, şeffaflığı ile fark yaratıp farkındalık yaratması ile İstanbul’da birinci ilçe olacağız.Bunun için siz değerli örgütüme, partime gençlerimize, kadınlarımıza söz veriyorum.



‘İLÇEMİZİ TÜM PARTİLİLERİMİZLE YÖNETECEĞİZ’

İlçe başkanı olduğum günden itibaren hepinizi aynı nazarda göreceğim.Birlik ve beraberlik içinde mücadele vermek için çalışacağım.Sizden saklı gizli hiç bir şey yapmayacağım.Size asla yalan söylemeyeceğim.Yapamadıklarımı neden yapamadıysam net olarak açıklayacağım.Örgütün bütün organlarının aktif olarak çalışmasını sağlayacağım.Toplantıları asıl ve yedek yönetim ile beraber yapacağım.Hiç kimsenin dedikodu yapmasına fırsat kalmayacak çünkü herkes bu sürecin içinde olup çalışacak. Sona geldiğimizde başarı sizlerin başarısızlık olursa da benim olacak.Hepinize saygı sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum.Ve bu süreçte aday olan tüm arkadaşlarıma, yoldaşlarıma başarılar diliyorum.Hepinizi seviyorum. iyiki varsınız diyorum.Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Yaşasın Eyüp örgütü .

SAİM DİKEN KİMDİR?

1966 yılında Amasya ili Göynücek ilçesinin Başpınar köyünde doğdu.
12 Eylül döneminde üniversitede öğrenciydi. O dönem hayranlıkla izlediği ve yanlarında olmaktan onur duyduğu birçok devrimci abimden çok şeyler öğrendi.Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu.Hali hazırda yerel yönetimler yüksek lisans programına devam etmekte. Meslek hayatında, 32 yıl aynı kurumda çalıştı. Evli ve 2 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183