Öne Çıkanlar Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi Kimileri kaybettik demekten hoşlanmıyor ama... kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

ÇARŞAMBA BULUŞMALARI YENİDEN BAŞLADI

Kağıthane Belediyesi Meclis Salonu'nda sabahın erken saatlerinde başlayan programda Başkan Öztekin her bir vatandaşla tek tek görüşerek talep ve önerilerini değerlendirdi.

Başkan Mevlüt Öztekin'in her çarşamba vatandaşlarla buluşarak talep ve önerilerini değerlendirdiği Çarşamba Buluşmaları Programı 2019 yılından beridir devam ediyor. Pandemi nedeniyle bir süre ara verilen program bugüne kadar 80 kez tekrarlandı. Başkan Öztekin son 3 yıldaki Çarşamba Buluşmaları Programı'nda 30 bin vatandaşla randevusuz şekilde görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183