Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece Atatürk Haftası kapsamında etkinlikler düzenledi

Atatürk’ün Ardından’ konulu söyleşiler, ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ müzik dinletileri gibi birbirinden anlamlı etkinlikte buluşan Büyükçekmeceliler, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle andı.

BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAYGI, SEVGİ VE ÖZLEMLE ANILDI

Büyükçekmece Belediyesi 10 Kasım 1938’de aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıldönümünde saygı ve rahmetle andı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında ‘Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar’ adlı müzik dinletisi ve Tarihçi-Yazar Sacide Bolcan, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt ve Emekli Tuğgeneral ve Yazar Naim Babüroğlu’nun konuşmacı olduğu ‘Atatürk’ün Ardından’ konulu söyleşiler 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası boyunca devam etti. Etkinliklerin finalinde konuşmacı ve sanatçılara Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183