Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece Büyükçekmece Belediyesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız

Bu haber kez okundu.

Biletinial Yaz Konserleri'nin 17 Temmuz Konuğu Can Bonomo Turkcell Vadi İstanbul’u Ayağa Kaldırdı

Basın Bülteni / 18.07.2022 - 4 Mayıs tarihinden itibaren Turkcell Vadi Açıkhava Sahnesi’nde aralarında Cem Adrian, Yıldız Tilbe, Yaşar gibi dev isimleri ağırlayan Biletinial Yaz Konserleri kapsamında 17 Temmuz Pazar akşamı radyocu, şair, söz yazarı, besteci, oyuncu Can Bonomo rüzgarı esti.

Son dönemde söz ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Can Saban'a ait olan teklisi "Gazapistan" şarkısı ve video klibi ile öne çıkan Bonomo, şarkılarını yaklaşık 2 bin 500 dinleyeci ile birlikte seslendirdi.  En yeni akustik şarkılarını da sahnede dinleyicileri ile paylaşan Bonomo, konserinde şiirlerinden örnekler de okudu.

Şarkılarını, dans performansıyla zenginleştiren Bonomo,  sahnede aralarında  Tastamam, Bulunmam Gerek, Dem, Meczup, Hikayem Bitmedi ve Gazapistan’ın da yer aldığı şarkılarını seslendirdi. Bonomo, dinleyicilerinin isteği ile sadece konserlerinde çaldığı akustik şarkılarını de seslendirdi.

2011’de ilk albümü olan “Meczup” ile hayatımıza giren sanatçı Can Bonomo, başarılı canlı performansı ile herkesi kendine hayran bıraktı. Yatsı ezanın okunması sırasında konserine ara veren Bonomo,  dinleyicileri arasında yer alan hayranlarının doğum gününü de kutladı.

Müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başlayan Bonomo, 2011’de çıkardığı ilk albümü “Meczup” ile hayatımıza girmişti. Farklı ve yenilikçi tarzıyla dikkat çeken ve bugüne kadar Meczup, Aşktan ve Gariplikten, Bulunmam Gerek, Kâinat Sustu ve Ruhum Bela albümlerine imza atan Can Bonomo’un imzasını taşyan 3 şiir kitabı da bulunuyor. Sanatçının ilk şiir kitabı, 2013 yılında çıkardığı ve düzenlemesini Küçük İskender'in yaptığı “Delirmek Belirmektir” adını taşıyor. Bunu 2016 yılında yayımlanan ikinci kitabı "Şu Sevdalar Tevatürü" 2018 yılında ise "Parya Koma" kitabı izledi.

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 75 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183