Öne Çıkanlar 18 mart Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız Farklı Diller Belediye Başkanı Hasan Can pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

BELEDİYEDEN ALDIĞI HİZMETLE HAYATI DEĞİŞTİ

Esenyurt’ta yaşayan 65 yaşındaki İpek Deli, uzun süredir işitme problemi yaşıyordu. Artan maliyetlerden dolayı ihtiyacı olan işitme cihazını temin edemeyen vatandaşın imdadına Esenyurt Belediyesi yetişti. Duyma probleminden kurtulmak için belediyeye başvuran İpek Deli’nin işitme cihazı talebine olumlu dönüş yapan ekipler, cihazı kısa sürede temin etti. İşitme cihazı, İpek Deli’ye uzman hekim tarafından teslim edilerek, kullanımı da anlatıldı.

“Çok yardımcı oldular”

Uzun yıllardan beri işitme sorunu yaşadığını belirten İpek Deli, belediyenin bu hizmetine kolaylıkla ulaştığını ifade ederek şöyle konuştu; “İşitme cihazı talebi için belediyeye ulaştım. İlk olarak bir form doldurdum ve formu doldurduktan kısa bir süre sonra bana dönüş yapıldı. Bu süreçte belediye personeli bana çok iyi davrandı, çok yardımcı oldu. İşitme cihazı ilk takıldığı zaman çok mutlu oldum. Sanki dünyalar benim oldu. Her şeyi daha net ve güzel duymaya başladım. Bu hizmetleri sağlayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür ediyorum.” Yetkililer, vatandaşların hayatını kolaylaştıran medikal malzeme desteğini sürdüreceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183