Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Yalçın Akdoğan Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

“Bayramlar; insani değerlerin en saf haliyle yaşandığı, insanlar arası ilişkilerin kuvvetlendiği, sevgi ve hoşgörü kapılarının aralanmasına vesile olan özel günlerdir. Paylaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirmek için önemli fırsatlardır.

Bu sene Kurban Bayramı'nda, bizi ayakta tutan insanlık ve birliktelik değerlerini daha kuvvetli bir şekilde hatırlayacağız. Kurban Bayramı’nın, tüm komşularımız ile birlik ve beraberliğimizi perçinlemesine, barış ve sevgi dolu günlere olan inancımızı yükseltmesine vesile olmasını diliyorum.

Bayramın anlamını yaşatarak kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyorum.

Kartal Belediyesi olarak komşularımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü acil duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız.  

Afetler, yangınlar ve ekonomik güçlükler içinde karşıladığımız Kurban Bayramı’nı; ailemizle, dostlarımızla ve komşularımızla bütünleşmeye, yara sarmaya, geleceğe umutla bakmaya vesile kılacağız.

Tüm komşularımın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor; ilçemize, İstanbul'umuza, ülkemize ve tüm dünyaya huzur getirmesini diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183