Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

Başkan Akgün, Şahin Ailesi’ni acı gününde yalnız bırakmadı

72 yaşında hayata veda eden merhum Salih Şahin’in cenaze namazı Kuba Camii’nde kılındı.

Cenaze namazına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve merhum Salih Şahin’in sevenleri katıldı.  

“Hayatının dörtte üçünü hayır işlerine adadı”

Büyükçekmece’nin önde gelen eşraflarından olan merhum Salih Şahin’in cenazesi Kuba Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece Yeni Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze namazında konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Değerli büyüğümüz Salih amcamızın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Salih amcayı 38 senedir tanırım. Hayatının dörtte üçünü hayır işlerine adadı. Onlarca camii ve okulda onun izi var. Acımız büyük. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesi ve tüm sevenlerinin başı sağ olsun” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183