Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Bağcılarlılar yüz yüze bayramlaşma mutluluğu

Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bayramlaşma törenleri Kovid-19 sebebiyle verilen 1.5 yıllık aradan sonra bu Kurban Bayramı’nda yeniden başladı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen programa siyasetçisinden iş adamına muhtarından öğrencisine kadar toplumun her kesiminden çok sayıda kişi iştirak etti.

“BİRBİRİNİZİN KALPLERİNİZİ KIRMAYIN”

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan törende bir konuşma yapan Bağcılar’ın kurucu belediye başkanı ve AK Parti eski milletvekili Feyzullah Kıyıklık, “Size bir büyüğünüz olarak şunu söylemek istiyorum. Ne olur birbirinize küçük meselelerden dolayı kırılıp küsmeyin. Birbirinizin kalplerinizi kırmayın. Birbirinizi sevin. Çünkü sevgiye herkes çok layıktır. Birbirinizle barış içinde yaşayın. Mutlaka annenize, babanıza, ailenize saygı ve sevgi gösterin. Onlara hizmet edin” dedi.

“3 BAYRAM BİR ARAYA GELEMEDİK”

Bayramların önemine vurgu yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise “Bağcılar ailesi olarak pandemiürecinde 3 bayram bir araya gelemedik. Uzaktan uzağa bayramlaşmaya çalıştık. Bu bayramı biraz daha rahatlamış şekilde kutluyoruz. Belki kucaklaşamıyoruz ama en azından yüz yüze bayramlaşma fırsatı buluyoruz. Dargınlıkların son bulduğu bayramlar olmasını temenni ediyoruz.  Bayramın en güzel yanı da kardeşliğin, kucaklaşmanın ve merhametin yaşandığı en güzel günler olması” diye konuştu.

VATANDAŞLAR İLE MESAFELİ BAYRAMLAŞMA

Konuşmaların ardından bayram vesilesiyle bir araya gelen farklı görüş ve kültürdeki insanlar, aynı masada kendilerine ikram edilen yemeği paylaştı. Programın sonunda Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, meclis üyeleri, muhtarların da yer aldığı protokol ile vatandaşlar birbirleriyle mesafeyi koruyarak bayramlaştı.HABERDESİNİZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183