Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Avcılar'da depremden dolayı cami minaresi yıkıldı

 da saat 14.00 sıralarında meydana gelen deprem büyük panik yarattı. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 6,0 olarak açıklarken, AFAD depremin şiddetini 5,8 olarak duyurdu. Depremden Avcılar'daki bir cami minaresi zarar gördü.

İstanbul'daki 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından en büyüğü 4.1 büyüklüğünde 15 artçı sarsıntı yaşandı.

CAMİ ZARAR GÖRDÜ

Deprem büyük bir infial yaratırken, Avcılar'daki bir caminin minaresi yıkıldı. Şiddetli sarsıntının ardından İstanbullular sokaklara çıktı. Okullar, hastaneler ve AVM'ler hızla tahliye edildi.

Avcılar'da depremden dolayı cami minaresi yıkıldı


"BİR KİŞİ PANİKLE PENCEREDEN ATLADI"

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli deprem sonrası yaptığı açıklamada, "Şu anda Avcılar'da bir can kaybımız yok. Hasar bilgisi gelmedi ama mutlaka olmuş olabilir. Sadece bir vatandaşımız panikle birlikte pencereden atlamış ve ayağı kırılmış. İnşallah başka bir yaralanma veya kayıp haberi almayız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183