Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi spor TBMM Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar

Bu haber kez okundu.

Aralık 2023 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısının 2.Birleşimi Gerçekleşti

Aralık ayı 2023 yılı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin Çatalca’ya hayırlı olmasını temenni eden Başkan Mesut Üner’in ardından, meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti.


GÜNDEM:
1. Ödenek Aktarması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.
2. 2024 Yılı Ücret tarifeleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.
3. Belediyemiz Mülkiyetinde bulunan gayrimenkullerimizin kira bedelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi.
4. Çatalca İlçesi Subaşı Mahallesi 141 ada 8 nolu parsele ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar Komisyon raporunun görüşülmesi.

Gündem maddelerinin tamamı oy birliğiyle meclisten geçti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, 2 Ocak 2023 Salı saat 11.00’da toplanmak üzere, Aralık 2023 Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısının 2. Birleşimi Başkan Mesut Üner tarafından sonlandırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183