Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Annem Babamla Kitap Okuyorum" Projesi

  Okul Müdürü Oktay Maral,Özkan öğretmenimi kutluyorum. Yine güzel bir proje hazırlamış.Öğrencilerimiz doğrunun okuyarak öğrenilebileceğini, sorunların okuyarak çözülebileceğini anlayacaktır.”dedi.

Sınıf öğretmeni Özkan Oğan " ANNEM BABAM İLE OKUYORUM" projesi yaptık. Çocuklar akşamları annesi ve babası ile kitap okuyorlar. Bu proje ile Çocuklar babalarıyla daha fazla zaman geçiriyor. Anne ve babalar çocuklarına zaman ayırmış olurlar. Çocuklar Kitap okumaya teşvik edilmiş oluyor. Bu proje kapsamında sınıf öğretmeni olarak bazı günler bu okuma programına eşlik ederek aileler ile etkileşimi daha daha da arttırıyorum. Hem çocuklar hem de aileler kitap okuma alışkanlığı kazandı.”dedi.

Proje hakkında bilgi veren Oğan, okullarda eğitim öğretim gören öğrencilerin kitap okuma alışkanlıkları az velilerimiz ise hiç okumuyor. Bu proje ile Çocuğum okusun diyen veli mecburi çocuğu ile kitap okuyor. Çocuklarda baba ve annelerini beraber kitap okumaya zoruluyor. “şeklinde konuştu.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183