Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Adana'da polis aracına düzenlenen bombalı saldırı anı kamerada

 Adana'nın Yüreğir ilçesinde Selahatin Eyyubi Mahallesi'de sabah 07.20'de çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 sivil, 1 polis memuru olmak üzere toplamda 5 kişi yaralanırken, zırhlı servis aracıyla çevredeki araçlar zarar gördü. Patlama anı güvenlik kameralarına yansıdı.

SALDIRI ANI KAMERADA
Sabah saatlerinde meydana gelen patlama, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde trafiğin aktığı esnada yol kenarında bir patlama meydana geldiği görülüyor.

BAŞSAVCI AÇIKLAMA YAPTI
Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını belirterek, "Bir terör saldırısı olma ihtimali üzerinde duruyoruz" açıklamasında bulundu.

VALİ DEMİRTAŞ: YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ
Olayla ilgili bilgi veren Adana Valisi Mahmut Demirtaş, polis otobüsünün geçişi esnasında patlama meydana geldiğini, 1 polis ile yoldan geçen 4 vatandaşın yaralandığını duyurdu. Vali Demirtaş, "Yaralıların sağlık durumu iyi" dedi.

BELEDİYE BAŞKANI: ÖLÜM HABERİ GELMEDİ
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Habertürk yayınında yaptığı açıklamada, "Kiremithane Mahallesi'ne yakın bir yerde olay yeri. Bizde şimdi olay yerine gidiyoruz. Tam olarak ne olduğunu öğreneceğiz. Araçta kaç kişi var bilmiyorum. Bir bombalı saldırı. Yaralılar var. Ölüm haberi gelmedi. Umarım olmaz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183